Teemu Lahtinen Uudessa Suomessa Suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa

Kaikki blogit puheenaiheesta Sosiaalinen turvattomuus

Suomen etsikkoaika - köyhät pois, varakkaille uusi elämä!

Idän suuntaan kumartamisen politiikka lienee tullut tiensä päähän.

Entinen Neuvostoliitto, nykyinen Venäjä, on sallinut maahamme rauhanomaisen rinnakkainelon. 

Viiimeisten vuosikymmenten ajan, kansallemme on iskostettu, miten maamme on vaurastunut ja kansa voi hyvin.

Totuus on kuitenkin toinen.

Vain hyvin toimeentulevat voivat, hyvin. Paremmin kuin koskaan.

Nykyinen hallituksemme on pitänyt huolen siitä, että vain hyvinvoivien elämä kohenee ja köyhät joko selviytyvät roposillaan tai kuolevat ennen aikojaan.

Itkekää ihmiset vuolaasti mennyttä kulta-aikaa

Elämän hallinta sisältää oikeuden vaikuttaa vapaan valinnan kautta mielekkäästi yhteiskuntaan, koulutukseen, työelämään ja kaikkeen inhimilliseen elämään. Jos taloudellinen hyöty menee yhä enemmän kaikkein rikkaimmalle yhden prosentin paksuiselle yhteiskunnalliselle kerrostumalle, jäljelle jää vain ilman tinkimisvaraa tehtävä palkkatyö, jota tavoittelee synkkä ja vihamielinen ihmismassa. Silloin tie väkivaltaiseen poliittiseen liikkeeseen avautuu tunnetuin seurauksin.

Kaikki mikä jää paikoilleen häviää pian pois maisemasta

Kolmella eurolla on mahdollisuus ostaa ryysyköyhille valmistettua pyttipannua halvasta ruokalasta. Ruoka ei ole terveellistä, herkullista eikä hyvää. Annos on lautasella ylösalaisin paistettu kananmuna kaiken ruokasilpun alla. Ruokasilppu sisältää paistinpannusta irronnutta nokea, pitsan jämiä, nakkimakkaran paloja, paistettuja perunoita. Annokseen kuuluu eri lautaselle asetettua perunasalaattia, leipää, sekä lasillinen vahvasti hiivalta maistuvaa kotikaljaa. Viereisessä pöydässä vanha mies syö pyttipannua hyvällä ruokahalulla.

Meriläisen olennainen pointti, AY-populistinen johtopäätös & toimimaton ratkaisu

Rosa Merilälinen kirjoitti maanantaina Helsingin Sanomissa kuvaavasti suurista riskeistä, joita tavalliset työntekijät joutuvat nyky-yhteiskunnassa kantamaan:

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä