Teemu Lahtinen Uudessa Suomessa Suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa

Kaikki blogit puheenaiheesta Seis TTIP

TTIP - eli tämä tuskin itsenäisyyttä palvelee...

Jos minut aluksi herätti konkreettisesti havaitsemani, kasvava epätasa-arvo ja pahoinvointi ympärilläni yhteiskunnassa; ja kun otetaan huomioon se mitä ymmärrän lukemieni ja katsomieni dokumenttien pohjalta uusklassisesta talouspolitiikasta, mikä on johtanut finanssikriiseihin ja kansalaisten velkaantumiseen; niin kun lisäämme tähän salassa valmistellun TTIP-sopimuksen tuomat kermankeltaiset, mutta eltaantuneet tulevaisuudennäkymät oli ehdokkuuteni valmis.

Nyt ei ole siltarumpupolitiikan aika

Olen seurannut huolissani sivusta Hämeenlinnan poliittisen elämän kerman keskinäistä nokittelua siitä kuka teki mitä, ja kuka taas ei, kuka teki tutkintapyynnön ja kuka loukkasi kenenkin yksityiselämää ja kunniaa. Sitä mukaa, kun yhdet yrittävät todella tehdä politiikkaa tiedolla ja oikeasti perehtyä asioihin, joista päättävät, niin sitä enemmän toiset itkevät lehtien palstoilla ja blogeissa, kuinka virkamiesesitysten kumileimaaminen ei yhtäkkiä olekaan enää kivaa.

TTIP: USA puuttuu EU-Suomen lakeihin!!!

VOE RISTUS !!!

Kuten olen sataan kertaan sanonut, niin €U on Suomen tasavallan tuhopoltto! Ja mitä tekee SUOMEN MEDIA??? Mitä tekee - ei hyvä luoja sentään!!! Kaikki pitää itse kaivaa. Voe Ristuksen Ristus!!!

 

Vapaa kulkija raportoi, että TTIP:n osana U$A tulee saamaan mahdollisuuden puuttua EU:n lakien valmisteluun, niin keskus-, kuin kansallisella-tasolla. Tieto tulee niinkin epäluotettavasta lähteestä kuin FAZ - Frankfurter Allgemeine Zeitung.

 

Vapaakauppiaiden jouluyö


 

Vapaakauppiaiden jouluyö :)

....

Soihdut sammuu, kaikki väki nukkuu, väki nukkuu.
Öitten varjoon talon touhu hukkuu, touhu hukkuu.

Ttip-ttap, ttip-ttap, ttipe, ttipe, ttip-ttap, ttip, ttip, ttap.

 

Vapaakauppiaiden joukko silloin varpahillaan, varpahillaan,
varovasti hiipii alta sillan, alta sillan.

Ttip-ttap …

 

Jouluruokaa tarjoo kunnon väki, kunnon väki.
Raoistansa sen jo lobbari näki, lobbari näki.

Ttip-ttap …

 

Aktiivinen vaikeneminen CETA-sopimuksesta jatkuu

Viime viikkoina TTIP-sopimusneuvottelut ovat nousseet oikein parrasvaloihin. Valtakunnalliset mediat ovat pakottaneet poliitikot erityisesti Euroopassa ottamaan asiaan kantaa, joskus aika surullisin tai koomisin seurauksin.

Suomi - Ajopuu vai harmaa eminenssi?

Uusi Suomi uutisoi tänään pääministeri Alexander Stubbin (kok.) Snellman -säätiön talviseminaarissa esittämästä tiukkasävyisestä vastauksesta hänen ulkopolitiikkansa arvostelijoille. (http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/75565-suomi-isojen-pelaajien-palloteltavaksi-tayslaidallinen-alexander-stubbilta)

Itsenäisyys ja Tipi-tii

Hyvää itsenäisyyspäivää!

 

Tuntuu hieman koomiselta toivottaa, mutta tulipahan jo sanottua.

 

Lauantaina 6.12. Itsenäisyyspuolueen Pirkanmaan osasto juhlii Tampereella itsenäisyyspäivän nimipäivää, sillä sisällön puolesta ei ole enää paljon juhlittavaa. Päätöksenteko ja valta on annettu ajat sitten Brysseliin ja lähinnä siellä huseeraaville suuryritysten lobbareille.

 

TTIP, CETA ja investointisuoja

Kansan Uutisten mukaan Suomi on allekirjoittanut vetoomuksen, jossa toivotaan investointisuojan (investor-state dispute mechanism, ISDS) pitämistä mukana TTIP-sopimuksessa.

 

Tiekartta vaaleihin

Mitä asioita minä seuraan poliitikon puheissa? Jätän huomiotta löpinät olisihan se kivaa jos meillä olisi riittävästi... ja jätän myöskin huomiotta kaikki jotka sanovat. Mutta kun realiteetit …..

Seuraan vain mitä hän todella sanoo ja kykenee perustelemaan. Tärkeitä aiheita mielestäni ovat.

Mietteitä TTIP:stä ja CETA:sta

Kirjoitan tätä kirjoitusta Itseorganisoidun eurooppalaisen kansalaisaloitteen TTIP:tä ja CETA:a vastaan kirvoittamana, joka on saanut jo 776 771 allekirjoittajaa. Sen voi löytää täältä: http://stop-ttip.org/allekirjoita/

TTIP ja CETA, joita tuossa yli 240 organisaation itseorganisoimassa epävirallisessa kansalaisaloitteessa vastustetaan (EU kun ei sitä suostunut hyväksymään), ovat EU:n ja USA:n sekä EU:n ja Kanadan välisiä hyvin laajoja kauppasopimuksia, jotka:

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä