Teemu Lahtinen Uudessa Suomessa Suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa

Kaikki blogit puheenaiheesta Perusssuomalaiset

Perussuomalaista mediakritiikkiä I Turun terrori-isku

Viime aikoina olen miettinyt uutisointia Turun terrori-iskusta. Siitä on ymmärrettävästi kirjoitettu paljon niin valtakunnallisissa kuin paikallismedioissakin. Itseäni on häirinnyt lukemissani uutisissa aiheeseen liittyen kaksi seikkaa: 1) terrori-iskun kutsuminen joukko-puukotukseksi ja/tai puukkoiskuksi 2) Sankari-maahanmuuttajien (jatkossa mamu) nostaminen esille lähes joka uutisessa, nimenomaisesti maahanmuuttajaidentiteettiä korostaen.

Mihinkä puolueeseen kuuluisin

Öööö jostain syystä tämä uuden suomen kone kääntää kuvani aina väärinpäin.

En oikein uskalla blogikirjoitustakaan tehdä, jos asiakin käännetään nurinpäin...

Pikkunäppärät puuhastelijat islamin hyödyllisinä idiootteina

Tässä kaiken jytkytyksen ja hallitusjännityksen keskellä minua on harmittanut yksi pieni asia. Minua on harmittanut se, että puolueessamme on pikkunäppäriä puuhastelijoita, jotka yrittävät nostaa omaa häntäänsä ryhtymällä halveksimaan tai tuomitsemaan omaa väkeämme ja kaikkein näkyvimpiä edustajiamme.

Tulikaste on ohi

Tulikasteeni politiikan koulussa on ohi.

Liityin Perussuomalaisiin vuonna 2007. Minulla ei ollut alussa minkäänlaisia henkilökohtaisia suunnitelmia. Halusin vain tukea aatetta, joka on pienen ihmisen puolella. Ilman Timo Soinia en olisi lähtenyt mukaan. Ilman Perusuomalaisia en olisi poltiikassa mukana.

Kirje Kreikasta

Sain ystävältäni kirjeen Kreikasta, jossa hän asuu. Kreikan tukipaketit eivät ole auttaneet tavallista Kreikkalaista millään tavalla vaan Eu:n ja Troikan toiminta on vain kurjistanut elämää. Seuraavan kerran kun matkaat Kreikkaan, olisi suotavaa ettei siellä kyseltäisi minkä saaren Suomi saa tai tuoda jatkuvasti esiin sitä kuinka paljon me suomalaiset heille maksammekaan.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä