Teemu Lahtinen Uudessa Suomessa Suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa

Kampanjaraporttia vuoden päätteeksi

On kulunut tovi edellisesta blogikirjoituksestani. Syyt ovat monimuotoiset, mutta eivät missään tapauksessa piiloteltavat. Nykyään Facebook-statukset ja Tweetit korvaavat paljon sitä tarvetta, jonka vuoksi blogi on aikoinaan perustettu. Pitkiä pätkiä noissa ei kuitenkaan voi julkaista, joten siksi yhteenvedonomaisesti tämä kirjoitus.

Edellisten lisäksi raportoin kampanjan etenemisestä Hommaforumilla ja Youtubessa. Youtuben kanavalleni on koottu myös aiempia pätkiä, missä olen ollut.

Viimeisen saamani tiedon mukaan kampanjatilille on lahjoitettu jo yli 4000 euroa. Itse olen vähän ajasta jäljessä tuon saldotiedon kanssa, sillä säädösten mukaan minulla ei ole käyttöoikeutta kampanjatilille, vaan sitä hoitaa marraskuussa perustettu Teemu Lahtisen tukiyhdistys, jonka puheenjohtaja on Simo Grönroos ja varapuheenjohtajana helsinkiläinen Miikka Rantanen.

 

Lämpimät kiitokset kaikille tähän mennessä kampanjaan osallistuneille! Olitte sitten tukeneet taloudellisesti, henkisesti tai työllänne. Vaalien alkamiseen jäljellä alle 100 päivää, mutta aikaa siis vielä on ja hyvä niin. Ratkaisutaisteluihin näytetään tarvitsevan vielä ainakin toinen nelitonninen ja mahdolliseen reserviinkin mahtuu. Tällä panostuksella ollaan saamassa kohtuullisesti näkyvä, mutta pröystäilemätön kampanja.

Tähän mennessä kampanjamateriaalin tuotantoon ja muihin satunnaisiin kuluihin olen käyttänyt puhtaasti omaa rahaani ja vastaisuudessakin organisaatio syö omasta pussistani, ehkä satunnaisesti myös jo mukana puurtavienkin. Lahjoitusvarat on tarkoitettu sellaisiin iskuihin, joihin meillä kellään ei itsellään olisi oikein varaa. Meillä on jo näyttäviä kampanjarintanappeja tukiryhmäläisille sekä reilu satsi tyylikkäitä käyntikorttikokoisia mainoksia.

Kampanjan edetessä myös auttavat kädet, jalat ja korvien välit ovat äärimmäisen tervetulleita ja toivottavasti 15.1.2011 Espoon Leppävaarassa pidettävässä kampanjan avajaistilaisuudessa saadaankin vaalipäällikön kaavailemiin nakkeihin värvättyä väkeä. Nyt ehdokas ja ydinryhmä on ehtinyt melkein kaikille seudun markkinoille, mutta vaalien lähetessä päällekkäisiä tilaisuuksia ja menja alkaa olla niin paljon, että kampanjan edustajat tarvitaan joka teltalle, vaikka ehdokas ei enää olisikaan koko päivää käytettävissä. Myös suoramainonta alkaa tarvitsemaan tekijöitään. Lisääkin tehtäviä varmasti keksitään.

Hyvää uutta vuotta! Tehdään vuodesta 2011 historiallinen vaalivuosi!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Toimituksen poiminnat

Sivut